RSS
Newsletter
Prijavi se!
KVALITETA I POSLOVNA IZVRSNOST

KVALITETA I POSLOVNA IZVRSNOST

Podnaslov: Pristupi i modeli

Autor-i: Oslić, Ivica
Tematsko područje: Upravljanje kvalitetom
Broj stranica: 222
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2008.
Kataloška cijena: 204.75 kn
Internet cijena: 192.47 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna
  • Stil pisanja: ozbiljan
  • Slikovni materijal: dijagrami, tablice
  • Podrška lakoj primjeni: razrađeni postupnici, primjeri
  • Značaj na tržištu: jedinstvena knjiga na tržištu
  • Prvenstveni čitatelji: top menadžeri, izvršni rukovoditelji, studenti, poduzetnici

Iz sadržaja:

TUMAČENJE KVALITETE/ KONTROLA KVALITETE/ OSIGURANJE KVALITETE/ UPRAVLJANJE KVALITETOM/ KVALITETA I KONKURENTNOST/ UPRAVLJANJE CJELOVITOM KVALITETOM/ ORGANIZACIJA ZA KVALITETU I IZVRSNOST/ POSLOVNA IZVRSNOST

 

O knjizi:

O kvaliteti, cjelovitoj kvaliteti, upravljanju cjelovitom kvalitetom i modelima izvrsnosti ili poslovnoj izvrsnosti postoji mnogo knjiga i milijuni naslova na Internetu. Pa čemu onda još jedna knjiga?

Baš to preobilje informacija i često teško razumljivih pojmova i kratica zbunjuje mnoge ljude koji se počinju jače zanimati za pitanja upravljanja kvalitetom - menadžere svih razina, zaposlene, ali ponekad i iskusnije stručnjake za kvalitetu. To može dovesti do pogrešnih odluka, što ima za posljedicu loš rezultat, razočaranje i rano odustajanje. Poznato je iz hrvatske i strane prakse da zato neke dobre organizacije ne certificiraju ili ne recertificiraju sustav upravljanja kvalitetom po ISO 9001:2000. Pomanjkanje brige oko razvoja kvalitete može tvtrci donijeti velike nevolje.

I baš zato - želja je autora da na temeljima svog bogatog 40-godišnjeg iskustva pruži uvid čitateljima u mnoge uspješno korištene pristupe, modele i alate za neprekidno poboljšanje kvalitete.

Autor knjige, dr. sc. Ivica Oslić, izniman je hrvatski stručnjak na svom području, s izuzetnim rezultatima u praksi, mnogim nastupima na konferencijama i preko 200 seminara na kojima je uvodio mlađe kolege u zahtijevnu poslovnu stvarnost. Autor je do skora bio kompanijski menadžer kvalitete tvrtke Ericsson Nikola Tesla d.d., a još od 1996. g. operativni je voditelj programa samoprocjenjivanja kompanije prema modelima poslovne izvrsnosti, što je 2003. g. rezultiralo dobivanjem zvaničnog  EFQM certifikata „Prepoznat po izvrsnosti" (još uvijek jedini u Hrvatskoj). 

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing