RSS
Newsletter
Prijavi se!
LJUDSKA STRANA UPRAVLJANJA LJUDIMA

LJUDSKA STRANA UPRAVLJANJA LJUDIMA

Podnaslov: Kako upravljati ljudskim potencijalima novog doba?

Autor-i: Petar, Saša; Vrhovski, Ivana
Tematsko područje: Ljudski potencijali
Broj stranica: 243
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2004.
Kataloška cijena: 129.00 kn
Internet cijena: 121.26 kn
Rasprodano

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručno-popularna

Iz sadržaja:
Kapetan rimskog broda - upravljanje ljudima / Menadžment i menadžeri / Izbor članova grupe / Upravljanje grupom / Održavanje grupe / Trajnost uspjeha

O knjizi:
Knjiga je namjenjena svima koji povremeno ili stalno pate od nedostatka „kemije" u ophođenju s ljudima.
Pisana je vrlo jednostavnim jezikom, neopterećena znanstvenim pojmovima i nabrajanjima raznih teorija, a usmjerena izravno na čitatelja i omogućuje mu da kroz niz primjera prepozna sebe.
U poplavi različitih inozemnih knjiga i savjeta kako upravljati ljudskim potencijalom ova knjiga predstavlja osvježenje upravo zbog svoje jednostavnosti, iskrenosti i izravnosti.
Ukratko, radi se o čitljivoj knjizi namijenjenoj različitim kategorijama čitatelja: od sudionika tečajeva za razvoj ljudskih potencijala, nastavnika, studenata do običnog čitatelja koji može kroz čitav niz korisnih savjeta unaprijediti vlastite potencijale i poboljšati komunikaciju za postizanje osobnih ciljeva.

Posebna vrijednost knjige autora mr. sc. Šaše Petra i Ivane Vrhovski su brojni primjeri iz prakse, ležeran stil koji se ne odriče stručnosti, a ipak se lako čita, te kraće studije slučajeva iz prakse koje čitatelji mogu prepoznati. Knjiga je namijenjena svim razinama menadžera, poduzetnicima i svima koji prate preobrazbe modernog poduzeća. Sasvim sam siguran da će knjiga dobro poslužiti i studentima koji slušaju predmete "Upravljanje ljudskim potencijalima", "Ponašanje u poduzeću", "Uvod u menadžmenf ili slično. prof. dr. Sveto Marušić Ekonomski institut, Zagreb

 

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing