RSS
Newsletter
Prijavi se!
MANAGEMENT ZAŠTITE I SIGURNOSTI

MANAGEMENT ZAŠTITE I SIGURNOSTI

Autor-i: Delišimunović, Davor
Tematsko područje: Poslovanje
Broj stranica: 279
Uvez: Tvrdi uvez
Godina izdanja: 2006.
Kataloška cijena: 200.00 kn
Internet cijena: 188.00 kn

Kvalitativne značajke

  • Opći karakter knjige: stručna

Iz sadržaja:

POPIS ILUSTRACIJA I PRILOGA/ PREDGOVOR AUTORA/ PREDGOVOR DR. SC. ŽELJKA DOBRANOVIĆA/ PREDGOVOR DR.SC. ZORANA BOHAČEKA/ RECENZIJA DR. SC. IVICE PRGE/ UVOD/ DEFINICIJA I ANALIZA RIZIKA PRI ŠTIČENJU OSOBA I IMOVINE/ PROJEKTIRANJE I IZVOĐENJE SUSTAVA ZAŠTITE/ SUVREMENI ELEMENTI MEHANIČKE I FIZIČKE ZAŠTITE/ SUVREMENI ELEMENTI SUSTAVA ELEKTRONIČKE ZAŠTITE/ KONCEPT ZAŠTITE BANAKA I FINANCIJSKIH INSTITUCIJA POMOĆU INTEGRALNOG SUSTAVA TEHNIČKE I TJELESNE ZAŠTITE/ ZAŠTITE CASINA/ ZAŠTITA I SIGURNOST U BRODSKOM PROMETU/ CENTRALNI DOJAVNI SUSTAV KAO ELEMENT INTEGRACIJE TJELESNE I TEHNIČKE ZAŠTITE/ ZAŠTITA VOZILA OD PROVALA I KRAĐA/ BUSINESS INTELIGENCE- POSLOVNA ŠPIJUNAŽA/ AUTOMATIZACIJA DOMOVA/ KONZULTANTSKE USLUGE U ZAŠTITARSTVU/ ANALIZA ANKETNIH UPITNIKA/ ZAKLJUČANA RAZMATRANJA/ PRILOZI/ POPIS LiTERATURE/ BILJEŠKA O AUTORU

O knjizi:

Hrvatsko nakladničko tržište ne obiluje sličnom stručnom literaturom s tematikom zaštite i sigurnosti , pa ne bi trebalo sumnjati da će ova knjiga izazvati interes i publicitet ciljane publike kojoj se obraća. Naime, po prvi puta na jednom mjestu, uz brojne statistike, u ovoj se knjizi može pronaći realna slika o trenutnim promišljanjima predstavnika hrvatskih banaka i osiguravatelja o zaštiti, ali i samih predstavnika zaštitarskih tvrtki. Ta je slika stvorena na temelju detaljne analize tri odvojena anketna upitnika upućena predsjednicima uprava hrvatskih banaka, osiguravatelja i zaštitarskih tvrtki uz pomoć Hrvatskog instituta za bankarstvo i osiguranje (H.I.B.O.) iz Zagreba.
Već tradicionalno, anketa iz godine u godinu, bilježi sve veći odaziv, pa su rezultati anketnih upitnika zajedno s njihovom analizom u knjizi prikazani u cijelosti. Ti su rezultati i odgovori uzeti u obzir prilikom pisanja knjige, te su bili smjernica za kreiranje i prilagodbu sadržaja knjige onim temama koje najviše zaokupljaju hrvatske bankara, osiguravatelje i zaštitare.

Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi

Tvrtka M.E.P. d.o.o. dobila uglednu nagradu za knjigu-planer Učinkovit menadžer

Naša preporuka

Za Vaš godišnji odmor

Izrada web stranica WEB marketing